31 Mart 2012 Cumartesi

Beklenen Maç Yarın

Arkadaşlar heyecanla beklenen maça 1 gün kaldı yani yarın Trabzonspor,Fenerbahçe ile karşılaşmaya hazırlanıyor.Trabzonspor'un stadında oynanmasını beklediğimiz mücadelede bakalım hangi takım kazanacak.FB'mi yoksa TS'mi kazanacak merakla bekliyoruz.
İlk 11'ler şu şekildedir;

FENERBAHÇE: 
Volkan, Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Mehmet Topuz, Baroni, Emre, Stoch, Alex, Semih

TRABZONSPOR:
 
 
Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Colman, Henrique, Alanzinho, Halil, Burak

29 Mart 2012 Perşembe

Canlı Maç Yaklaşıyor

Trabzonspor - Fenerbahçe maçını canlı izle adlı blogumuza yeni bir haber eklemek istedik.Bildiğiniz gibi bu hafta Ts - Fb arasında futbol mücadelesi oynanmaya hazırlanıyor.Fenerbahçe Galatasaray ile arasında olan puan farkını en aza indirmek için mücadeleye çıkacağını düşünüyoruz.Trabzonspor'da kolay pes etmeyen bir takım ve bakalım bu derbi mücadelesinde mutlu ayrılacak taraf hangi takım olacak?

24 Mart 2012 Cumartesi

Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Trabzonspor - Fenerbahçe maçını canlı izle,Beklenen derbiye sayılı günler kala Trabzonspor ile Fenerbahçe maçının biletlerinin fiyatlarının ne kadar olacağı merakla bekleniyor.Şuan için maçın tarihine 13-14 gün var ve bilet fiyatları henüz belli değil.2012 fiyatlandırması hakkında net bir bilgi bilmiyorum ama en kısa sürede hep birlikte öğrenmeye çalışacağız diye düşünüyorum.

18 Mart 2012 Pazar

33.Hafta Oynanacak Lig Maçları

Trabzonspor - Fenerbahçe maçını canlı izle adlı blogumuzda bildiğiniz gibi çeşitli spor haberlerine elimizden geldiğince yer vermeye çalışıyoruz.Sizler için güzel bir yazı daha yayımlamak isteriz.Spor Toto Super Lig'de 33. Hafta yani Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak olan maçın tarihinde Oynanacak olan lig maçlarının listesini de aşağıdan paylaşalım dedik.


Antalyaspor  v   Bursaspor  
Beşiktaş   v   Samsunspor  
Galatasaray v   Orduspor  
Gaziantepspor  v   Ankaragücü  
Gençlerbirliği  v   Manisaspor  
Kayserispor  v   Eskişehirspor  
Mersin İdman Yurdu      v   Kardemir Karabük  
Sivasspor    v   Büyükşehir Bld.  
Trabzonspor  v   Fenerbahçe

Trabzon - Fener Maçını Canlı Radyodan Dinle

Arkadaşlar bildiğiniz gibi lig tv olmayan arkadaşlar Trabzon ile Fener maçını radyodan dinlemek isteyecektir.NTV Radyo genelde bu tür maçları canlı radyodan yayınlıyor o yüzden sitemize NTV Radyo ekliyoruz.Maç saati Trabzonspor - Fenerbahçe maçını canlı izlemek daha doğrusu dinlemek için bu sayfayı takip edebilirsiniz.


 

TS - FB Maçı Hangi Gün?

Trabzonspor ile Fenerbahçe 1 Nisan 2012 günü karşı karşıya gelmeye hazırlanıyorlar.Trabzonspor ile Fenerbahçe maçı tekrar söyleyeceğimiz gibi 1 nisan 2012 günü oynanması bekleniyor.Son derece baskı altında geçebileceğini tahmin ettiğimiz bu mücadelede bakalım gülen taraf kim olacak.TS FB maçını çeşitli kahvelerde veya lokantalarda büyük ekranda izleyebilme imkanınızda olabilir yaşadığınız şehre göre.Trabzonspor - Fenerbahçe maçını canlı izlemek için tercih edebileceğiniz ilk yerlerden birisi de kahveler.Buralarda da maç izlenebilir fakat bazı kahvelerdeki televizyonlar son derece küçük oluyor.(eskiden öyleydi son zamanlarda hiç gitmedim belki değişmiş olabilir)

TS - FB Canlı İzle Sitemiz

Değerli arkadaşlar hepinize Trabzonspor - Fenerbahçe maçını canlı izle blogumuzdan selamlar gönderiyoruz. Bildiğiniz gibi ligin son haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe takımları karşı karşıya gelecek.Bu derbi mücadelesinde birbirinden değişik ve birbirinden güzel goller olabilecek mi çok merak ediyorum.Gol krallığı yarışında bildiğiniz gibi Burak Yılmaz lider götürüyor ve bakalım Fenerbahçe'ye de gol atabilecek mi?Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçların istatistiklerine göz attığımızda aralarında oynanan son 5 maça göre Fenerbahçe 2 maç kazanmış , Trabzonspor'da 2 maç kazanmış ve aralarında oynanan 1 maçta berabere bitmiş.

İşte Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmaların son 5 maça göre sonuçları;
Trabzonspor 3 - 1 Fenerbahçe 
Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor 
Trabzonspor 3 - 2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2 - 0 Trabzonspor
Fenerbahçe 1 - 0 Trabzonspor

Bu istatistiklere bakarak yorum yapacak olursak son 5 maçta her iki takımın da eşit gittiğini yani eşit sayıda kazandığını ve eşit sayıda berabere kaldığını görebilmekteyiz.

Trabzonspor'un en golcüleri listesinde ilk sırada Burak Yılmaz yer alıyor ikinci sırada ise Halil Altıntop var.
Fenerbahçe'nin en golcüleri listesinde ilk sırada Alex De Souza ikinci sırada ise Miraslov Stoch var.

Yukarıda sizlerle Fenerbahçe ile Trabzonspor maçı öncesinde kısa bir maç analizi yaptık.Aralarındaki mücadelelere baktık isterseniz ligin 31.haftasında son skorlara da göz atalım? 
Antalyaspor kendi evinde Eskişehirspor ile 0 - 0 berabere kalmış.
Sivasspor Orduspor ile kendi evinde 1-1 berabere kalmış.

Bursaspor kendi evinde Ankaragücünü 89.dakikada bulduğu golle 2-1 yenmeyi başarmış.İddaa handikap koyduğu için iddaa'da Ankaragücü kazandı olarak yazıyor.Yani Bursaspor'a oynayanlar kaybetti.
Ve tabiki en önemlisi Fenerbahçe ile Galatasaray da 2 - 2 berabere kaldı.Fenerbahçe ilk yarıda 2-0 yenmesine rağmen ikinci yarıda yediği 2 golle 2-2 bitti.
Blogumuzda maçlarla ilgili analizlere ve son dakika haberlerine devam edeceğiz.