18 Mart 2012 Pazar

TS - FB Canlı İzle Sitemiz

Değerli arkadaşlar hepinize Trabzonspor - Fenerbahçe maçını canlı izle blogumuzdan selamlar gönderiyoruz. Bildiğiniz gibi ligin son haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe takımları karşı karşıya gelecek.Bu derbi mücadelesinde birbirinden değişik ve birbirinden güzel goller olabilecek mi çok merak ediyorum.Gol krallığı yarışında bildiğiniz gibi Burak Yılmaz lider götürüyor ve bakalım Fenerbahçe'ye de gol atabilecek mi?Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçların istatistiklerine göz attığımızda aralarında oynanan son 5 maça göre Fenerbahçe 2 maç kazanmış , Trabzonspor'da 2 maç kazanmış ve aralarında oynanan 1 maçta berabere bitmiş.

İşte Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmaların son 5 maça göre sonuçları;
Trabzonspor 3 - 1 Fenerbahçe 
Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor 
Trabzonspor 3 - 2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2 - 0 Trabzonspor
Fenerbahçe 1 - 0 Trabzonspor

Bu istatistiklere bakarak yorum yapacak olursak son 5 maçta her iki takımın da eşit gittiğini yani eşit sayıda kazandığını ve eşit sayıda berabere kaldığını görebilmekteyiz.

Trabzonspor'un en golcüleri listesinde ilk sırada Burak Yılmaz yer alıyor ikinci sırada ise Halil Altıntop var.
Fenerbahçe'nin en golcüleri listesinde ilk sırada Alex De Souza ikinci sırada ise Miraslov Stoch var.

Yukarıda sizlerle Fenerbahçe ile Trabzonspor maçı öncesinde kısa bir maç analizi yaptık.Aralarındaki mücadelelere baktık isterseniz ligin 31.haftasında son skorlara da göz atalım? 
Antalyaspor kendi evinde Eskişehirspor ile 0 - 0 berabere kalmış.
Sivasspor Orduspor ile kendi evinde 1-1 berabere kalmış.

Bursaspor kendi evinde Ankaragücünü 89.dakikada bulduğu golle 2-1 yenmeyi başarmış.İddaa handikap koyduğu için iddaa'da Ankaragücü kazandı olarak yazıyor.Yani Bursaspor'a oynayanlar kaybetti.
Ve tabiki en önemlisi Fenerbahçe ile Galatasaray da 2 - 2 berabere kaldı.Fenerbahçe ilk yarıda 2-0 yenmesine rağmen ikinci yarıda yediği 2 golle 2-2 bitti.
Blogumuzda maçlarla ilgili analizlere ve son dakika haberlerine devam edeceğiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder